Dubbele winst voor de Granaet op Minioren Clubmeet

Anna van Kan, zwemster van de B-selectie, heeft hierover het volgende verslag geschreven.

Hallo beste zwemmers van De Granaet,

Zaterdag 9 november hadden we de wedstrijd ‘Clubmeet’ weer opnieuw, dit keer in Leeuwarden. Deze wedstrijd gaat om wie als club het mooiste verkleed is en natuurlijk welke club het snelste zwemt.

Toen we aankwamen moesten we gelijk ons verzamelen in de sporthal. Daar moesten we ons meteen verkleden als nerds. We kregen een mooi shirt aan waarop stond ‘Granerds’. Verder hadden we een zwarte broek of rokje aan. Brilletje op, strikjes in de twee staartjes van de meiden en een stropdas voor de jongens. En toen waren we echte nerds. Vervolgens nog even een foto en we werden al geroepen.

Om de beurt werden we naar het zwembad gewezen. We moesten twee rondjes om het zwembad lopen. Toen we twee rondjes hadden gedaan, begon het inzwemmen, de eersten doken al het water in. Na het inzwemmen kwam de jury en scheidsrechters binnen en begon de zwemwedstrijd. Onze trainers Ingrid en Frederik moedigden ons aan en begeleiden ons. Ze staan enorm te schreeuwen naast het zwembad wanneer één van ons zwemt. Super leuk, alleen ik hoor ze nooit wanneer ik zelf zwem, terwijl ze me zo aanmoedigen.

Voordat ik het wist was de wedstrijd al voorbij. Iedereen had het top gedaan. Vervolgens was de prijsuitreiking, iedereen zat te trillen van spanning.

We waren gedeeld eerste, van de verkleedwedstrijd. We waren dus echt hele mooie nerds, bekijk de foto’s maar. En we waren winnaar van de beker, dus de allersnelste ploeg!

Doei, beste zwemmers

Anna van Kan